Vacustep

vacustep
De vetverbrander voor Billen, Buik en Benen

Behoort u ook tot de 80% van de vrouwen die ondanks regelmatig sporten en gezond eten wel overal afvalt, alleen niet bij de Billen, Buik en Benen.

Is dat niet om moedeloos van te worden?
Wij maken daar een eind aan met de Vacu Step, een modern staaltje techniek dat gebruikt wordt om in de kortst mogelijke tijd de omvang van de Billen, Buik en Benen te verminderen.
Het principe van de unieke Vacu step berust op een combinatie van bewegen in een vacuüm ruimte dat zorgt voor een betere doorbloeding van het weefsel bij Billen, Buik en Benen, waar normaal altijd een mindere doorbloeding plaatsvindt.

Testen hebben eenduidig bewezen:
met de Vacu Step verliezen vrouwen driemaal zoveel omvang bij Billen, Buik en Benen als bij een normale vetverbrandingstraining. Tevens bereikt men een duidelijk zichtbare verbetering van het huidbeeld waarmee de Vacu Step een probaat middel is tegen hardnekkige cellulitis.
U zult versteld staan over de resultaten van de Vacu Step, want vanaf de eerste keer zult u zelf constateren dat uw huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij Billen, Buik en Benen
duidelijk vermindert. De begeleiding van het Vacu Step programma gebeurt door speciaal hiervoor opgeleid personeel, zodat u verzekerd bent van
een maximaal resultaat uit deze behandelmethode.
Zij kunnen u optimaal adviseren ten aanzien van het aantal behandelingen in combinatie met een verantwoord voedingsadvies.